Teknoloji

Yeni Razer Ürünleri CES 2023’te Tanıtıldı

Bu yılki CES fuarı oldukça heyecanlı. Dünyanın dört bir yanındaki büyük teknoloji şirketleri daha önce duyurdukları eserlerin tanıtımını yaparken bir yandan da yeni duyurularla karşımıza çıkıyor. Bu şirketlerin ortasında Razer Ayrıca birde şu var. Yeni Razer eserleri, CES 2023 fuar sırasında duyurulur. Merakla vizyona girmesi beklenen eserlerle ilgili son gelişmeleri de öğrenme fırsatı bulduk.

Fuarda tanıtılan ürünlerin başında surround ses ve dokunsal geri bildirim özelliğine sahip ilk baş yastığı Razer Edge, yeni Razer Blade dizüstü bilgisayarlar, Meta Quest 2 için tasarlanan sanal gerçeklik çevre birimleri ve daha fazlası yer alıyor. Firmanın tanıttığı çalışmaların detayları şu şekilde;

CES 2023’te Öne Çıkan Yeni Razer Eserleri

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer, CES 2023’te katılımcıların özel ilk bakışlar elde etmesi için yepyeni, yenilikçi teknolojilerle vitrinini açıyor. Çığır açan konseptlerin ve ürün duyurularının yapılacağı CES 2023, oyunseverlere ve teknoloji meraklılarına yakında çıkacak en iyi Android el konsolu Razer Edge ile tanışma fırsatı da sunuyor.

Razer Edge ve Razer Edge 5G – Özel Deneme Sürümü ve Çıkış Tarihi CES’te Açıklandı

6,8″ AMOLED ekran ve 2400×1080 FHD+ çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı ile geliştirilen Razer Edge, kesintisiz çevrimiçi taşınabilir oyun deneyimi için idealdir. El konsolu, en yeni Snapdragon G3x Gen 1 Oyun Platformu için özel olarak güçlendirilmiş ve geliştirilmiş ilk cihazdır. Yolda oyun oynarken performanstan ödün vermeden uzun oturumlarda en iyi AAA ve yerel oyunları oynamak için aktif soğutma ile özel olarak üretilmiştir.

Razer Edge ABD’de 26 Ocak’ta iki versiyon halinde piyasaya sürülecek: Razer Edge (Wi-Fi), Razer.com ve RazerStore’da ABD’ye özel konumlarda 399,99$’a satılacak ve Razer Edge 5G, Verizon.com ve Yalnızca Verizon mağaza konumları. . Razer Edge 5G fiyatlandırması hakkında daha fazla ayrıntı Verizon’da burada bulunabilir.

Project Carol Konsept Tasarımı – Yakın alan surround ses ve haptik özellikli dünyanın ilk baş yastığı

Razer, oyuncuları yeni bir ses ve dokunma deneyimleri dünyasına götüren, sürükleyici yakın alan surround ses ve dokunsal özelliklere sahip dünyanın ilk yastığı olan Project Carol’ı sunar. Proje Carol; Razer’in yenilikçi Ar-Ge bölümünün en son konsept tasarımıdır; kendini yeni yapı tasarımları keşfetmeye, Razer’ın gelecekteki yapıt portföyünü etkilemeye ve yol boyunca birçok CES Innovations ve Best of Show Ödülü kazanmaya adamış bir grup.

Project Carol, sürükleyici bir oyun deneyimi için 7.1 surround sesin ve net, saf ses için yakın alan surround sesin akıllıca kullanımıyla sürükleyiciliği ve gerçekçiliği yeni zirvelere taşıyor. Geleneksel hoparlörlerin aksine, Project Carol’ın yakın alan surround sesi, daha yakın, daha doğrudan bir ses sonrası sağlar ve daha sürükleyici bir ses ortamı yaratır. Project Carol, ödüllü Razer™ HyperSense teknolojisi tarafından desteklenmektedir. Yastık, oyun seslerini gerçek zamanlı olarak dokunsal geri bildirime dönüştürerek oyuncuların arkalarında olup biten her şeyi hissetmelerini sağlayarak onları hareketin tam ortasına yerleştirir.

Proje Carol; PC’de doğal olarak desteklenir ve elastik, ayarlanabilir kayışlarla Razer’in beğenilen Iskur ve Enki serileri dahil tüm oyun koltuklarına uyacak şekilde tasarlanmıştır. 2,4 GHz kablosuz bağlantı sağlayan Project Carol, yeniden şarj edilmeden 8 saate kadar oyun oynama imkanı sunar.

Razer’ın Project Carol’ı hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın.

Yeni nesil Razer Bıçakları

Razer Blade’in 2023’teki bu evrimi; Daha büyük, son teknoloji 16:10 en-boy oranlı ekranıyla, en yeni ve en güçlü grafik ve işlemci teknolojilerini Razer’ın imzası olan ince ve hafif kasasında yeniden bir araya getirerek oyun dizüstü bilgisayarları için bir paradigma değişikliği yapıyor.

CES’te tanıtılan yeni Razer Blade 16 ve Razer Blade 18; En yeni 13. nesil Intel Core i9 HX yonga seti, NVIDIA’nın 175 W TGP’ye kadar çalışan yeni nesil RTX 40 serisi grafik işlemcisi ve yükseltilebilir DDR5 5600 MHz bellek ile donatılmıştır. Tüm bu güç, Razer’in termal alanda daha fazla ilerlemeyi kolaylaştıran patentli buhar odası soğutma teknolojisini genişletmesiyle ortaya çıkan tasarım ideolojisindeki bir evrimle mümkün olmuştur.

Razer Blade 16: Daha Büyük. Daha uygun. Hala en iyisi.

İkonik işlenmiş alüminyum kasada Blade 16, performansı ve taşınabilirliği her zamankinden daha ileriye taşıyor. 1,50 Grafik Gücü Yoğunluğunda (GPD), Blade 16, şu anda mevcut olan diğer tüm 16 inç oyun dizüstü bilgisayarlarından inç küp başına %35 daha fazla grafik gücü sağlama yeteneğine sahiptir.

Bıçak 16; Peyzaj teknolojisinde en iyiyi kullanma geleneğini, her grafik gücü döngüsünü tam potansiyelinden yararlanmak için 1000 nit tepe parlaklık ve 3 ms’den daha kısa tepki süresi sunan dünyanın ilk 16 inç HDR özellikli çift modlu LED ekranı ile sürdürüyor. . Bu ekranın ana özelliği, istenen uygulamaya uyacak şekilde “Yaratıcı” ve “Oyuncu” modları arasında kesintisiz geçişe izin veren ikili yerel mod tercihidir. yaratıcı modu; Oyuncu modu, 120 Hz yenileme hızıyla keskin UHD+ yerel çözünürlük sağlarken; Doğal FHD+’da ultra akıcı 240 Hz yenileme hızı sağlar.

Yeni Razer Blade 16 hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın. Blade 16, 2023’ün 1. çeyreğinde Razer.com’da, RazerStores’ta ve seçkin perakendecilerde 2.699,99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Razer Blade 18: Nihai Masaüstü Eşdeğeri.

Blade 18 ile Razer, 18 inç dizüstü bilgisayar kategorisine agresif bir ilk adım atıyor ve geniş formatlı dizüstü bilgisayarı yeniden tanımlıyor. Blade 18, Razer’ın şimdiye kadarki en güçlü dizüstü bilgisayarı. Bu, sıkı oyuncular ve profesyonel içerik oluşturucular için üretilmiş, gerçekten ahşapsız bir makinedir.

Mükemmel renk doğruluğu, keskin çözünürlük ve hızlı yanıt sağlayan 18 inç QHD+ 240Hz yüksek yenileme hızlı geniş ekranı ile bir Blade’de şimdiye kadarki en geniş ekran alanını sunar. Ve tüm bunlar, Blades’in tanıdık premium, şık estetik form faktöründen ödün vermeden. Gerçek bir masaüstü alternatifi olan Blade 18, masaüstü düzeyinde performansın yanı sıra tam bir masaüstü ve çevre birimi kurulumundan beklenen bir dizi özelliği sunar: 5MP kamera, THX uzamsal ses 6 hoparlörlü dizi, yükseltilebilir bileşenler, kapsamlı temas noktası seçimi ve hiper verimli buhar. oda soğutma

Yeni Razer Blade 18 hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın. Blade 18, 2023 yılının 1. çeyreğinde Razer.com, RazerStores ve seçkin perakendecilerde 2.899,99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Razer Leviathan V2 Pro – Kafa İzleme Yapay Zekasına Sahip Dünyanın İlk Hüzmelemeli Ses Çubuğu

Razer Leviathan V2 Pro, kafa izleme AI ile masaüstü için dünyanın ilk hüzmeleme ses çubuğu olarak 3D sesteki en son yeniliği temsil ediyor. Sürükleyici ses öncüsü THX ve önde gelen 3D hüzmeleme uzmanı Audioscenic ile ortaklaşa geliştirilen Razer’in yeni PC ses çubuğu, her iki dünyanın da en iyisini sunarak, kullanıcıların en iyi dinleme deneyimi için her zaman yerinde olmalarını sağlayan bir surround ses alanı oluşturur. Tüm bunlar, kolay kurulumla birlikte kompakt, birinci sınıf bir form faktöründe toplanmıştır. Bu, kullanıcılara dağınık olmayan bir masaüstü sağlar.

Hüzmeleme surround ses ile kafa takip eden AI teknolojisini birleştiren Leviathan V2 Pro, kullanıcının konumunu algılayan entegre IR kamera sayesinde sürükleyici 3D ses sunar. Bu, soundbar’ın ses huzmelerini dinleyicinin konumuna gerçek zamanlı olarak uyarlamasını sağlayarak, dinleyicilerin en iyi ses deneyimi için her zaman doğru noktada olmasını sağlar.

Sürükleyici bir deneyim için THX Spatial Audio tarafından desteklenen Audioscenic kullanıcı uyarlamalı hüzmeleme ile birleştirilen soundbar, tüm eğlence ihtiyaçlarınız için gerçeğe yakın 3D ses sağlar. 3D ses iki modda deneyimlenebilir: THX Spatial Audio Virtual Headset; THX Spatial Audio Sanal Hoparlörler, herhangi bir stereo içerik içindir ve size daha önce yalnızca kulaklıklarda bulunan hassas konumsal ses sağlar; kullanıcıların normalde tam bir konut sinema sistemi ile deneyimleyecekleri geniş, odayı dolduran bir ses alanı sağlayan rastgele çok kanallı içerik için.

Eşlik eden subwoofer ile Leviathan V2 Pro çok sürücülü PC ses çubuğu, Razer Chroma RGB takviyesiyle net, net tiz ve vurucu baslar sunar. 30 aydınlatma bölgesi, 16,8 milyon renk ve 200’den fazla oyun geliştirmesiyle daha derin bir atmosfer sağlamak için oyun cihazlarına yönelik dünyanın en büyük aydınlatma ekosistemine entegre edilmiştir.

Razer Leviathan V2 Pro hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın. Ocak 2023’ten itibaren Razer.com ve RazerStores’ta 399,99 $ / 489,99 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Razer Kiyo Pro Ultra – DSLR benzeri yüksek kalite için bir Web Kamerasındaki Şimdiye Kadarki En Büyük Sensör

Sensör ne kadar büyük olursa görüntü kalitesi o kadar iyi olur: Razer Kiyo Pro Ultra, içerik oluşturma ve yayınların görsel standartlarını yeniden tanımlar. İçerik oluşturucular, şimdiye kadar bir web kamerasında kullanılan en büyük sensöre sahip Razer’in en güçlü web kamerasında tak ve çalıştır basitliğiyle DSLR düzeyinde ayrıntı ve netliği deneyimleyebilir.

Razer’in yeni profesyonel web kamerasının kalbinde, inanılmaz ayrıntı ve renk için her pikselde daha fazla ışık ve görüntü verisi yakalamak için 2,9 μm piksel boyutuna sahip bölüm başkanı ultra büyük Sony 1/1.2″ STARVIS 2 sensör bulunur. Sensörün tüm potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için Kiyo Pro Ultra, diğer web kameralarından neredeyse dört kat daha fazla ışık yakalayabilen ve düşük ışıkta bile canlı, net görüntüler sağlayan özel bir ultra geniş F/1,7 diyaframlı lens ile donatılmıştır.

Bu üstün görüntü doğruluğu, ham 4K 30 FPS (veya 1080P 60 FPS) çekimi sıkıştırılmamış 4K 24 FPS, 1440p 30 FPS veya 1080p 60 FPS’ye dönüştürebilir ve akışınıza aktarabilir. Kiyo Pro Ultra’nın yapay zeka destekli Yüz İzleme Otomatik Odaklama özelliği, yayıncıların her zaman ilgi odağı olmasını sağlamak için kullanıcının yüzünü takip ederek keskin, sabit odak sağlarken arka planı gerçek bokeh ile ustalıkla bulanıklaştırır. Tüm bunlar herhangi bir ek donanım veya yazılıma ihtiyaç duymadan gerçekleşir.

30FPS’de Yüksek Dinamik Aralık (HDR) takviyesiyle bir araya gelen Kiyo Pro Ultra, yayıncıların gerçekçi renkler elde etmesini sağlamak için renkleri daha koyu veya daha açık tonlarda bile öne çıkaran görsel ayrıntılar ve dokular sunarken aydınlatmayı ve kontrastı otomatik olarak geliştirirken üzerinde otomatik olarak iyileştirme sağlar. – veya az pozlanmış alanlar. düzeltir Razer Synapse ile içerik oluşturucular, ISO, deklanşör hızı, kaydırma, eğme ve daha fazlasını kapsamlı bir şekilde özelleştirerek içerik kalitelerinde ince ayar yapma işini daha da ileriye götürebilir.

Ayrıca Kiyo Pro Ultra, doğrudan, sorunsuz bir USB 3.0 bağlantısıyla dakikalar içinde takılabilir ve çevrimiçi olabilir, bu da kullanıcıların gerçekten profesyonel görüntü kalitesine hızlı ve kolay erişim sağlamasına olanak tanır.

Razer Kiyo Pro Ultra hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın. 5 Ocak 2023’te 299,99 $ / 349,99 €’dan başlayan fiyatlarla yalnızca Razer.com ve RazerStore’da satışa sunulacak.

Meta Quest 2 için tasarlanmış VR çevre birimleri – sanal gerçeklik için gerçek destek

Razer ayrıca Meta Quest 2 için iki VR aksesuarı tanıttı: Razer Ayarlanabilir Kafa Kayışı Sistemi ve Razer Yüz Arayüzü. VR oyununu genişletmek ve konforu artırmak için Ayarlanabilir Kafa Kayışı Sistemi ve Yüz Arayüzü, Razer tarafından insan faktörlerinde lider bir uzman olan ResMed ile işbirliği içinde Meta Quest 2 için geliştirildi.

Uzun süreli konfor ve ağırlıkla tutarlı takviye için tasarlanan Razer Ayarlanabilir Kafa Kayışı Sistemi, tüm kafa şekilleri düşünülerek oluşturulmuştur. Yüksek performanslı naylon malzeme güvenilirlik, rahatlık ve dayanıklılık sağlarken optimize edilmiş yük dağılımı, aktif oyun sırasında daha fazla denge sağlar. Yumuşak ayarlanabilir askılar, oyuncuların mükemmel uyumu bulmasına yardımcı olur ve hızlı takılan tasarım, oyunun devam etmesini minimum düzeyde kesintiye uğratır.

Razer Face Arayüzü, daha fazla konfor ve optimize edilmiş güçlendirme için geliştirilmiştir. Ultra ince dokulu ve profilli zarlarla oluşturulan Razer Yüz Arayüzü, yüz basıncını ortadan kaldırır ve tıbbi sınıf, hipoalerjenik malzemelerin kullanımı cilt tahrişini azaltmaya yardımcı olur. Arayüz ayrıca havalandırma sağlar ve ışığı engeller, böylece oyuncular tahtasız bir sarmal deneyimi yaşarlar. Çatlaksız yüzey, daha iyi hijyen ve daha kolay temizlik bakımı sağlarken, konturlu 3D profil, temelin rahatlığını ve mükemmel stabilitesini sağlar.

Razer’in Meta Quest 2 için VR çevre birimleri, 2023’ün ilk çeyreğinde ABD’de piyasaya sürülecek ve gelecekte diğer bölgelerde satışa çıkma planları var. Daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk türbanlı eskort istanbul kızlar
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler